MAGNETIC SLIM PATCH (MSP) е нов револуционерен третман кој брзо, лесно и ефикасно ќе ги реши сите ваши проблеми со тежината. Сега сте многу блиску до телото од соништата. Без досадни диети и исцрпувачки часови во теретана . Со помош на MSP, можете да го обликувате вашето тело, да си ја повратите енергијата и самодовербата.
 • Го забрзува процесот на топење масти
 • Ја блокира апсорбцијата на маснотии во телото
 • Го забрзува метаболизмот и дава повеќе енергија
 • Го потиснува апетитот и ја редуцира гладта
 • Го подобрува расположението и го намалува стресот

Една опаковка МSP содржи 30 лепенки за еден месец со што може да се ослаби 4-7 килограми.

Ефисканоста на МSP е докажана преку бројни научни студии и истражувања.

МSP дејствува 24 часа во денот и 7 дена во неделата, слабеете преку ден и додека спиете.

Што е “Мagnetic Slim Patch” ?
МSP е трансдермална лепенка која содржи нано-магнети и многу ефикасни активни состојки за слабеење кои ги испушта директно во ткивата и крвотокот со што драматично се забрзува метаболизмот и циркулацијата на крв и се овозможува интезивно 24 часовно согорување на калории дури и кога спиете. Исто така го забрзува процесот на топење масти, ја блокира апсорбцијата на маснотии во телото, го поттиснува апетитот, ја редуцира гладта и дава повеќе енергија во текот на денот.
Како делува? МSP има двојна функцијa, магнетна и трансдермална терапија
Магнетна терапија
Во центарот нa една лепенка MSP се наоѓа нано-магнет кој произведува магнетни бранови (од 4 – 14m) кои продираат низ кожата во длабочина од 8 – 12цм и прават меридијанска масажа. Меридијанската масажа го користи истиот принцип како акупунктурата. Магнетизацијата на крвотокот овозможува забрзана размена на материи меѓу клетките и поголем доток на кислород во крвта, со што се подобрува метаболизмот, се зголемува енергијата, забрзано се горат калориите и телото забрзано се ослободува од отпадоците на метаболизмот и штетните материи (детоксикација).
Трансдермална терапија
МSP содржи трансдермален гел кој е во директен допир со кожата и преку пат на осмоза се внесуваат активните супстанции директно во крвта, со што 100% се искористува нивната ефикасност и дејство 24 часа во денот. Трансдермалиниот гел содржи микс од 10 моќни активни состојки за слабеење (Гарциниа, фукус, јерба мате, гуарана, 5HTP, цинк пирувит, кетони од малина, хром пиколинат, Л-Карнитин, инфра црвени наночестици) кои во комбинација даваат фантастични резултати и чија ефикаснот е научно докажана:
Garcinia Cambogia – чудотворно зелено растение што содржи природна супстанца хидроксицитрична киселна (HCA) која го инхибира дејството на енизимите кои произведуваат масти. Го спречува складирањето и создавањето на мастите, согорува 2-3 пати повеќе масти, го намалува апетитот и и го намалува стрес хормонот кортизол.
Фукус – морска алга која содржи алгинат супстанција со способност да ги блокира дигестивните ензими со што се намалува апсорбцијата на маснотии во телото. Алгинатот дејствува како лаксатив и овозможува полесно празнење на цревата.
5HTP – моќно соединение кое го стимулира хормонот серотонин, кој го подобрува разположонието кога сме на диета, прави да се чуствивуме задоволни со сопствениот изглед и го намалува нагонот за прејадување.
Kетони од малина – моќно соединение кое го стимулира хормонот серотонин, кој го подобрува разположонието кога сме на диета, прави да се чуствуваме задоволни со сопствениот изглед и го намалува нагонот за прејадување.
Цинк Пирувит – Пирувинската киселина е огранска киселина позната како пируват која кога е искомбинирана со цинкот помага да се зголеми согорувањето на масти и да се зголеми мускулниот тонус. Пируватот заедно со цинкот го намалуваат нивото на гликоза и го намалуваат лошиот холестерол во крвта.
Инфра црвени нано честици – овие честици емитираат инфрацрвена топлина која продира длабоко во ткивото со што забрзува циркулацијата, се подобрува метаболизмот и директно се топат мастите длабоко под кожата.
Гуарана - e плод од амазонска шума кое е права енергетска бомба. Ја зголемува енергија и силата, го подобрува метаболизмот, претвара во енергија а не во масти. Освен тоа, гуараната е одличен регулатор јаглените хидрати ги на дигестивната флора.
Јерба мате - растение од Јужна Америка богато со кофеин, теофилин, манган, витамини А, Ц, Б1, Б2, Б6, калциум, железо, амино киселини и хлорофил кое го поттикнува метаболизмот и дава неверојатна енергија. Благодарение на термогенетските својства кои ги поседува, му помага на организмот да се ослободи од вишокот калории во форма на топлина и на тој начин ги отстранува мастите.
Хром пиколинат - моќен олигоелемент кој ja регулира телесната тежина, помага при согорување на мастите и го регулира шеќерот во крвта.
Л-карнитинот е аминокиселина која ги топи мастите и ги претвара во енергија. Посебно е ефикасен кога се комбинира со физичка атктивност, дава повеќе енергија и го намалува заморот.
Како се употребува?

 • • Залепете ја лепенката на посакуваното подрачје.
 • • Направете го тоа пред или по појадокот.
 • • Не користете дневно повеќе лепенки од дозволеното.
 • • Лепенката носете ја 24 часа, а потоа заменете ја со нова,
 • • Можете да ја користите на стомакот, задникот, рацете, бедрата.
 • • Не прескокнувајте оброци.
 • • Пијте повеќе вода
30 ФЛАСТЕРИ - 990,00 ден.

COSMO TINEX, DM маркети и сите подобро снабдени аптеки

ПОРАЧАЈТЕ НА ТЕЛЕФОН: 02 3218 821 ИЛИ

КЛИКНЕТЕ ТУКА И НАПРАВЕТЕ БРЗА ONLINE НАРАЧКА